Sorteer op
Sorteer op

Blokken en Vormen

 

 

 

Houten speelgoed
Als je aan houten speelgoed denkt, denk je aan Blokken. Dat is toch wel het meest bekende en zéer authentiek. Blokken zijn er in allerlei vormen en maten, maar natuurlijk ook in verschillende materialen naast hout ook kunststof of pluche

Educatief speelgoed
Met blokken leert je kind creatief te zijn door te  bouwen in allerlei varianten, zij kunnen hun eigen bouw- of kunstwerk maken met houten blokken. Goed voor beeldvorming, creativiteit en natuurlijk fantasie. Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje waar iedere ouder blij mee is, dan zijn blokken een prima cadeau.

Baby, peuter of kleuter
Online op zoek naar een cadeautje voor een pasgeborene, een eerste kinder verjaardag of gewoon zomaar, dan zijn blokken natuurlijk het motorische-goed-gevonden speelgoed bij uitstek.  Voor babies kunt u kiezen voor pluche of stoffen blokken of blokken voor in bad. Voor de peuters en kleuters komen natuurlijk de houten blokken in aanmerking. Er is online keus genoeg.

Ontstaan van speelblokken
Wie heeft er ooit dit fantastische speelgoed bedacht? Blokken zijn al zo oud als de weg naar Kralingen, maar daardoor niet minder leuk natuurlijk!

Online
Online zijn bij Happy2Play veilig en snel speelgoed blokken te bestellen, u kunt winkelen in uw eigen stoel!

Veel van ons speelgoed heeft al het FSC® keurmerk voor gecertificeerd hout, ons doel is om ervoor te zorgen om zoveel mogelijk duurzaam speelgoed te verkopen.

 

 

 

 

© 2015 - 2023 Happy2Play.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel