Sorteer op
Sorteer op

Loop,duw en trekwagens- en fietsjes

 

 

 

 

 

Blokkenwagen kopen?
Bent u op zoek naar houten blokkenwagen? Wilt u graag online houten speelgoed blokkenwagen kopen? Bij Happy2Play voorzien we onze klanten graag van de mogelijkheid om speelgoed van uitstekende kwaliteit en zeer scherp geprijsd in huis te halen. Happy2Play haalt de blokkenwagens bij groothandels die alleen uitstekende kwaliteit verkopen, in Nederland, Groot-Brittanië en Duitsland. Houten kwaliteits blokkenwagens hoeft helemaal niet duur te zijn, dit bewijzen we hier bij Happy2Play keer op keer. Wij hebben niet alleen op het vlak van houten speelgoed een ruim aanbod, daarnaast bieden wij een zeer interessante prijs-kwaliteitverhouding aan.

 

Op zoek naar Loopfietsje?
Een loopfiets is voor peuters een mooie tussenstap naar de gewone fiets. Online is er veel te koop, u kunt bij ons uw loopfietsje veilig bestellen en als u dat wenst ook nog afhalen in Capelle aan den IJssel.

Waarom een loopfiets?
Evenwichtsgevoel: Op een loopfiets zal je kindje, net als bij een echte fiets met trappers, het evenwicht moeten houden. Dat zal in het begin zeker lastig zijn en misschien niet zo snel, maar dat gaat echt snel vooruit. Het oefenen op een loopfietsje maakt de overstap naar een echte fiets makkelijker.
Motorische ontwikkeling: Niet alleen moet het kindje de balans zien te houden, het moet natuurlijk ook vooruit bewegen. Dat is beste moeilijk in begin, maar helpt zeker om de grove motoriek te ontwikkelen.
Inschattingsvermogen: heel kleine kinderen zullen nog niet alleen de straat op gaan, maar het zal toch moeten leren om afstand en snelheid in te schatten, zodat ze op tijd de bocht nemen of ergens tegenaan rijden. 

De loopfietsen zijn meestal voor kinderen vanaf 2 jaar, maar een aantal zelfs voor vanaf 1 jaar, deze hebben dan ook 3 of zelfs 4 wielen.

Online bestellen
In de webshop van Happy2Play kunt u voordelig speelgoed online bestellen. In het assortiment bieden wij een zeer ruim assortiment houten, pluche, kunststof, porseleinen en metalen speelgoed en dit tegen een zeer scherpe prijs!​ Wilt u online speelgoed  kopen en ontvangen wij uw bestelling voor 14:00 uur? Dan wordt uw bestelling de volgende dag al bezorgd op het door u aangegeven afleveradres en de verzending binnen Nederland is vanaf € 35,- helemaal gratis.

 

Met een loopwagen kan je kind wat makkelijker zijn of haar eerste stapjes maken. Maar het is natuurlijk ook een perfect cadeau voor een kinderfeest wat je online kunt kopen.

© 2015 - 2023 Happy2Play.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel