Sorteer op
Sorteer op

Keukens

Houten speelgoed keuken

Online houten speelgoed keukentje kopen is veilig via Happy2Play.nl. Natuurlijk kun je een keukentje bij Ikea kopen, maar wanneer je wat speciaals wilt kun je via onze webwinkel een mooi speelgoedkeukentje kopen. Je kunt onze houten speelgoed keukens ook via Marktplaats bekijken, maar we raden aan om dit direct via onze webwinkel te doen. Dit ivm de voorraad van de keukens die ineens snel kan gaan! Wij hanteren diverse houten speelgoed merken zoals BigJigs, Tidlo, Small Foot, little Dutch. 

 

Houten speelgoed schoonmaken

Het lijkt een lastige opgave om houten speelgoed schoon te maken. Maar dat valt reuze mee. Het veilige houten speelgoed heeft een laklaag die speekselvast is. Dit zodat het houten speelgoed veilig is voor uw peuter. Hierdoor is het dus ook mogelijk om schoon te maken met een vochtige keukendoek. Kant-en-klare vochtige doekjes uit een pakje worden echter afgeraden. 

Houten speelgoed kopen in de buurt van Gouda? Houten speelgoed kopen in Capelle aan den IJssel? Houten speelgoed kopen uit Staphorst? Wij leveren speelgoed door heel Nederland en België, afhalen kan natuurlijk ook.

Op zoek naar een speelgoed keuken met hoge korting voor een lage prijs? Happy2Play heeft nu hoge kortingen op al onze speelkeukens!

© 2015 - 2023 Happy2Play.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel