Informatie over houten speelgoed van happy2play.nl

Voor de allerkleinsten wil je natuurlijk het allebeste speelgoed kopen. Juist dan kies je voor houten speelgoed. Happy2Play.nl heeft een zeer groot assortiment met veilig, getest speelgoed. Wij kopen alleen bij groothandels die in bezit zijn van een keurmerk.

Neem bijvoorbeeld een populair item voor kinderen vanaf 0 jaar; de grijpauto. Door het ontwerp kunnen kleine handjes het speelgoed goed vast pakken, natuurlijk is de lak getest op speekselproof. Met de wielen kan de baby/peuter ook rijden met de auto.

Of het stoffen popje Harry, ook is deze pop door het ontwerp zeer geschikt om vast te houden door mollige kleine handjes. De poppen kunnen in de wasmachine dus een ongelukje is geen probleem.

Wat geef je een peuter voor zijn verjaardag? Voor de een is het makkelijk maar voor anderen blijft het moeilijk. Nu moet dat eigenlijk geen probleem zijn met het mega aanbod van speelgoed dat er is, in stenen winkels of online. Zeker voor kinderen die hun eerste, tweede of derde verjaardag vieren. Waar wil je dat speelgoed dan gaan kopen? Bij Happy2Play natuurlijk! Een hobbelpaard of houten blokken? Een mooie pop misschien.

Symbolen

Gulf Conformity mark , ook bekend als G-mark is een certificatiemerk dat wordt gebruikt om producten aan te duiden die voldoen aan alle technische voorschriften van de Gulf Cooperation Council . Het betekent dat de producten met G-markering voldoen aan alle vereisten van de overeenkomstige technische voorschriften en alle conformiteitsbeoordelingsprocedures hebben doorstaan. Het merk werd geïntroduceerd in 2009. (bron wikipedia)

© 2015 - 2023 Happy2Play.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel