Boerenprotest

Natuurlijk steunden wij als leverancier van houten speelgoed, de boeren tijdens het boeren protest van 18 december 2019. 

Maar hoe kun je dat het beste doen? Ik kreeg onlangs de vraag: 'wat doe je dan om te laten zien dat je de boeren steunt? Een berichtje op Facebook misschien?"

Goede vraag. Laten we beginnen met ons bewust te maken waar ons voedsel vandaan komt. Is voordelig voedsel ook altijd beter? Of is duurder juist beter? En mag je dan niets meer in de supermarkt kopen?

Op deze vragen hoop ik antwoorden te vinden. In de tussentijd ga ik toch maar naar de kaasboer voor heerlijke kaas, direct van de boerderij. Dat is één. 

Om de boeren te promoten wilde ik graag een aanbieding maken. U ontving 15% korting tijdens het boerenprotest van 18 december jl. Op al het boeren- of koeien speelgoed. 

Ik hoor u denken, worden de boeren daar beter van? Misschien niet direkt, maar u wel. En hopelijk is dit een beetje reclame voor het Boeren protest, want zij moeten gewoon normaal kunnen blijven boeren in ons boerenland.

© 2015 - 2023 Happy2Play.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel