Sorteer op
Sorteer op

Dantoy

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt en produceert Dantoy kwaliteitsspeelgoed in Denemarken. Dit maakt Dantoy een van de grootste fabrikanten van plastic speelgoed in de Scandinavische landen.

Dantoy biedt een breed scala aan producten aan zodat de kinderen een rollenspel kunnen spelen. Eetsets, theesets, koffiesets en ontbijtsets. Een aantal ook met speelgoed eten. Maar ook uitgebreider zoals keukentje, keukengerei, potten en pannen, barbeque enz.

Dantoy werkt met heldere en kindvrindelijke kleuren.

Dantoy speelgoed kunt u gerust aan uw kind geven, allen zijn veilig. Het speelgoed van Dantoy heeft het officiële ecolabel van de Noorse region, het Nordic Ecolabel. Dit label betekend dat het speelgoed vrij zijn van ftalaten (vermoedelijk hormoonontregelaars), geurstoffen (allergeen), aromatische oplosmiddelen (schadelijk), PVC, lood, cadmium, kwik en organische tinverbindingen .

Al de producten van Dantoy kunnen in de vaatwasser, maar Dantoy raadt aan om speelgoed met stickers met de hand te wassen. Dantoy gebruikt alleen de beste materialen, die zeer duurzaam zin . En dus kan het speelgoed van Dantoy steeds opnieuw gebruikt worden in de zandbak, kinderkamer, in de tuin of in de speeltuin.

Dantoy maakt speelgoed in de categorieën; rollend speelgoed, buitenspelen, voertuigen, voertuigen, zand en waterspeelgoed, tuingereedschap en speelgoed, sneeuw gereedschap en speelgoed, speelgoed voor instellingen.

In een rollenspel neemt het kind een specifieke rol aan die het kind kent van thuis, school of van televisie. Dit wil zeggen dat een kind dan een personage, een situatie of een fuctie speelt. Van naturen zijn kinderen geïnteresseerd in wat anderen doen. Vooral kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 4 jaar kopiëren vaak acties van anderen. Dit is goed want helpt het kind mentaal als fysief te ontwikkelen.

© 2015 - 2020 Happy2Play.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel