Op zoek naar een pop

Ben je op zoek naar een pop? Een pop voor uw kleinkind? Poppen zijn er in heel veel soorten en maten. Zoek je een stoffen pop of juist een pop die mee in bad kan? Gelukkig is er veel keus.

Neem bijvoorbeeld de Gordi poppen. Dit zijn poppen geproduceerd in het EU land Spanje. Dat geeft al een heel veilig gevoel. De Gordi poppen zijn 35 cm lang en zijn er in een meisje of jongens variant.  Ook hebben de Gordi poppen verschillende huidskleuren en of uiterlijke kenmerken. Zoals de blanke Gordi poppen, de aziatische poppen en bruine poppen. Poppen met blauwe ogen en poppen met bruine ogen. Wanneer u zoekt op Bol.com vindt u heel veel mooie poppen.  Ook Gordi poppen. De eerste Gordi poppen waren geheel van vinyl, nu zijn er ook hele mooie Gordi poppen met prachtig haar. Zwart haar, blond haar, steil haar en zelfs mooi krullend haar. U vind de Gordi baby pop voor de prijs vanaf 19,95. Bij Happy2Play vind u dezelfde poppen voor maar 12,95. De poppen zijn nieuw, identiek maar een stuk voordeliger dan dat u deze poppen elders kunt kopen.

De Gordi poppen zijn van het spaanse merk Paola Reina. Gemaakt van Vinyl en geschiktGordi Boy Mulato pop bruin

voor kindjes vanaf 10 maanden. De Gordi pop is 34 cm lang dat is 13,4 inch. De babypoppen zijn leverbaar zonder kleding, pop met ondergoed of pop met kleertjes aan. Al de kleding is los te bestellen. De Gordi pop is een populaire pop, vanwege het formaat,  de prijs op website Happy2Play.nl, de diverse varianten. Wilt u de Gordi pop online kopen, koop dan in de uitverkoop in onze webwinkel Happy2Play.nl. U koopt daar Gordi babypop met hoge korting net als al onz andere speelgoed. Alle Gordi poppen ruiken naar vanille. Zo leuk dat je ook popjes kan kopen zowel meisjes als jongetje.

Gordi pop Raquel       De Gordi poppen zijn ook verkrijgbaar met kleding. De Gordi pop met mooie naam Raquel heeft een
        prachtig gebreid pakje aan. De meisjespop lacht heel lief en is ook voor kinderen vanaf 10 maanden
        geschikt.

 

Naast populaire Gordi pop die je heel voordelig bij Happy2Play kunt kopen, heeft Paola Reina ook de Bebito pop in haar assortiment. Omdat Paola Reina haar poppen heeft gemaakt met onder andere het idee dat iedereen gelijk is hebben ook de Bebita poppen verschillende huidskleuren. En ook in jongens en meisjes variant. Ook de Bebita poppen zijn verkrijgbaar in de webwinkel. Deze babypop Bebita van Paola Reine is ook gemaakt van vinyl. De Bebita pop is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is ook een stuk groter. Deze mooie babypop heeft een lengte van 45 cm. De Bebita pop lijkt heel erg op een echte baby. Bij een aantal varianten heeft de mooie pop zelfs een navelband en bandje om de pols. Zo lijkt de pop echt een pasgeboren baby. De pop ruikt ook naar een vleug vanille.

Paola Reina pop Manu Agatha (36 cm)    

De Manus selectie van Paola Reina. U gelooft het niet! Deze mooie babypop Agatha is op Bol.com te koop voor 62 euro! Bij Happy2Play voor maar 37,95! Dus bent u op zoek naar voordeliger goedkopere poppen van ht merk Paola Reina, dan bent u op het juiste adres. 

De Manus Agatha is een zachte knuffelpop. De ledematen en het hoofd zijn van vinyl, maar het lichaam is van zacht materiaal. De pop is hierdoor heerlijk voor kleine kindjes om te knuffelen. Geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar oud. De pop is net zo lang als de Gordi pop, 36 cm. Inclusief kleding en in heel veel soorten en namen.

 

 

 

 

© 2015 - 2023 Happy2Play.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel