Meetlat, groeimeter en ander leuks voor de kinderkamer

  De Groeimeter gemaakt van hout van bosdieren. Een vrolijke groeimeter voor in de kinderkamer of bijvoorbeeld in de gang. Hoe leuk is het om iedere maand of ieder kwartaal de lengte van de kinderen te meten. Op de meter kun je met potolood schrijven. Met viltstift kan natuurlijk ook. Op de groeimeter staan heel veel leuke en vriendelijke dieren zoals de vos, een hert, stinkdier, een eekhoorntje en twee uilen. De groeimeter heeft een lengte van 90 cm en is 18 cm breed. Deze houten decoratie meetlat is van het merk Simply for kids en is verkrijgbaar bij Happy2Play.nl voor maar 12,95 in plaats voor 19,95 elders. Zelfs met verzendkosten erbij bent u nog voordeliger uit. 

Het merk Tidlo, eerst geimporteerd door een groothandel, nu door Happy2Play zelf geïmporteerd. Ook dit Tidlo houten speelgoed heeft een houten meetlat in het assortiment. De meetlat heeft 4 boerderij dieren op de groeimeter in prachtige kleuren. Bij happy2play geven wij extra korting van 16 % ivm de uitverkoop. En dan nog een vrolijke groeimeter ook weer in hMeetlat Dieren kokosnootout.

 De groeimeter is leuke kleurtjes gelakt met heel veel verschillende kleuren een aap, een konijn, een varken, een koe, een olifant noem maar op. Zo wordt het voor kinderen wel heel leuk om te meten hoe lang dat ze zijn. De meetlat is 100 lang maar te meten tot 150 cm. 

Op de kinderkamer kan het nog wel eens een rommeltje zijn. Als je kind nog erg klein is valt dat wel mee maar als ze wat ouder worden kan het toch wel handig zijn als er  een kapstokhaakje in de buurt is. In de webwinkel Happy2Play.nl, kunt u online leuke kapstokhaakjes of kapstokjes bestellen. Maar let wel op het gaat snel want al onze artikelen zijn in de uitverkoop. Ook de hakjes en kapstokjes gaan voor heel voordelig de deur uit. Het houten kapstokje Ark van Noach van het merk Bigjigs heeft 3 haakjes en heeft een afbeelding van een blauwe ark met noach en een aantal dieren. Met 10% korting voor maar 3,95! 

Het merk Simply for kids heeft ook leuke kapstokhaakjes. Deze haakjes hebben de vorm van een bootje, vliegtuig en auto. De set is verkrijgbaar voor 9,95 online bij Happy2Play.

Iedereen kent Nijntje. nijntje is ook echt een heel lief konijntje. Nijntje heeft metalen kapstokhaakjes in diverse kleurtjes die online veilig en snel te bestellen zijn bij Happy2Play.  Wilt u een leuk haakje in de gang voor het jasje van uw kleinkind? Een
Kapstok haakjes roze vlinder, bloem, hart  haakje van Nijntje is dan heel lief!

 

 een houten jashaakje in de vorm van een bloem, vlinder of hart in zachte roze en gele tinten. Dat wil ieder meisje wel hebben. Handig voor je tas of je jas.

© 2015 - 2023 Happy2Play.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel